Koop en toekomst van ons Voedsellokaal De Gymzaal, verslag 27 november

Verslag van de informatieavond van 27 november 2019

De bijeenkomst over de koop en toekomst van de Gymzaal was een goed bezochte, inspirerende avond. Duidelijk werd hoe succesvol de activiteiten zoals Lekkernassûh, de Volkskeuken en The Concious Kitchen zijn en wat een rijke geschiedenis en verhaal daar achter zit om met elkaar de voedselketen duurzamer en gezonder te maken. En hoe voedsel mensen met elkaar verbindt. Duidelijk werd ook dat als we met al deze activiteiten door willen gaan en van ons voedsellokaal een van bruisend centrum en transitie werkplaats willen maken, we in 2020 het nodige werk te verzetten hebben.

De 100.000 euro voor de koop en fondsen voor de verbouwing zullen bij elkaar gebracht moeten worden en meer activiteiten worden opgezet. En het bestuur van de Stichting Lokaal Voedsel Den Haag – verantwoordelijk om dit met jullie tot een goed einde te brengen – zal versterkt moeten worden.

Daarom deze oproep:
* Binnenkort wordt een leenovereenkomst die we aan iedereen die geïnteresseerd is toesturen. De datum waarop de lening ingaat is 1 mei 2020.
* Wie wil een donatie aan onze stichting doen: NL92 SNSB 0946 2821 96 tnv Stichting Lokaal Voedsel Den Haag ovv ‘Donatie Gymzaal’?
* Wie wil meedenken over fondsenwerving en/of nieuwe activiteiten?
* Wie wil helpen De Gymzaal op te knappen bijvoorbeeld met verf- of timmerwerk?
* Wie wil zitting nemen in het bestuur van de Stichting? De post penningmeester is vacant.

Laat weten of je wil meewerken en stuur ons je antwoord;
Frans van der Steen/ fvdsteen@ziggo.nl/ 06-139 367 66

Uitgebreid verslag van de avond vind je hier:
Verslag infoavond Gymzaal 27 nov 2019 (link opent pdf)