Huren

Voedsellokaal de Gymzaal is dé plek waar de voedseltransitie handen en voeten krijgt. Waar gewerkt wordt aan een voedselsysteem dat goed is voor mens en natuur. Waar mensen lokaal en gezond eten kunnen kopen. Waar samen gekookt en gegeten wordt. Waar voedselverspilling wordt tegengegaan. Waar ideeën worden geboren en uitgewisseld. Waar consumentisme wordt tegengegaan en spullen hergebruikt worden.

Er is nog veel ruimte voor nieuwe activiteiten en we verwelkomen graag nieuwe vaste gebruikers. Daarnaast is Voedsellokaal de Gymzaal ook beschikbaar voor huurders die onze waarden onderschrijven en die de ruimte incidenteel nodig hebben.

Tariefoverzicht

  • Alle tarieven (muv. de boekingskosten) zijn per uur en voor een minimum van drie uur.
  • Bij de prijs inbegrepen: koffie en thee en gebruik van beamer en flipchart (papier zelf meenemen).
  • De ruimte wordt op een self-service basis aangeboden en we verwachten dat je hem net zo achterlaat als je hem aantrof.
  • Als je wilt dat er iemand is om koffie en thee te zetten en op te ruimen, dan kost dat extra.
  • We koken zonder vlees en vis.
  • Catering op aanvraag.

Prijzen exclusief 21% BTW.

Incidentele huurders kunnen zich wenden tot verhuur@degymzaal.org. Gereduceerd tarief kan aangevraagd worden door bv vrijwilligersorganisaties.

Vaste gebruikers zijn organisaties die zich voor langere tijd verbinden aan Voedsellokaal de Gymzaal en die zich ook actief inzetten voor het reilen en zeilen van De Gymzaal. Zij kunnen contact opnemen via info@lokaalvoedseldenhaag.nl