Help je mee? Samen kopen we de Gymzaal

Onze droom
We willen de Gymzaal van de gemeente kopen. Als die van ons is, gaan we het pand verbouwen met goede toiletten, een grote keuken, een koelcel en lekkere stoelen; kortom een plek waar je je thuis voelt. Daarna heet het Voedsellokaal De Gymzaal en kunnen er naast de markt van Lekkernassûh en de maaltijden van Volkskeuken allerlei voedselinitiatieven en gemeenschapsactiviteiten plaatsvinden zoals meer markten en maaltijden, kookworkshops, lezingen, ruilmarkten enzovoort. De Gymzaal wordt zo het hart van het lokale voedsel in Den Haag. Een broedplaats van voedselinitiatieven. Dat is onze droom.

Waar staan we nu?
Na jaren gedoe krijgen we binnenkort de vergunning voor de exploitatie en verbouwing. We moeten binnen een half jaar het aankoopbedrag van 100.000 euro bij elkaar brengen.

Wat vragen we van jou?
* Een donatie van € 250,-. Dat mag ook best wat meer zijn. Bankrek: NL92 SNSB 0946 2821 96 t.n.v de Stichting Lokaal Voedsel Den Haag.
Je bent Vriend van de Gymzaal en krijgt een groentepakket van Lekkernassûh, een maaltijd van de Volkskeuken en toegang tot het vrienden en mede-eigenaarfeest in april 2020.
* Een aandeel in de vorm van een lening van € 5000,- of meer.
Je bent mede-eigenaar van de Gymzaal en krijgt vijf groentepakketten en vijf maaltijden van de Volkskeuken plus toegang tot het vrienden en mede-eigenaarfeest. Voor het gebruik van de Gymzaal voor jouw initiatieven betaal je een vergoeding die lager is dan de officiële huur.

Meedoen?
Kom naar de informatieavond op woensdag 27 november om 20.00u in De Gymzaal. Daar lichten we alles verder toe.